ISO 22994:2021
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٢٩ مارس ٢٠٢١
·
Coffee extracts — Determination of the dry matter content of coffee extracts — Sea sand method of liquid or pasty coffee extracts
ملفات الوثيقة ISO 22994:2021
الإنجليزية
4 صفحات
الإصدار الحالي
49.91 USD
مجال الوثيقة ISO 22994:2021
This document specifies requirements for the determination of the dry matter content of liquid or pasty coffee extracts by means of the sea sand method.
It is applicable to liquid or pasty coffee extracts. The method is intended as a routine method.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
YSMO GSO 150-1:2020
GSO 150-1:2013
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
اعتمدت مؤخراً
ISO 16521:2024
مواصفة قياسية دولية
Design of concrete-filled steel tubular (CFST) hybrid structures
ISO 24212:2024
مواصفة قياسية دولية
Remediation techniques applied at contaminated sites
ISO 830:2024
مواصفة قياسية دولية
Freight containers — Vocabulary
ISO 11671:2024
مواصفة قياسية دولية
Fibre reinforced plastics — Telescopic ladder — Requirements and test methods